Ingredienser:
4-6 karbonader (alt etter hvor kjøttsultne dere er)
1 pakning Eldorado lapskaus grønnsaksblanding (800g)
2 buljongterninger (jeg brukte Knorr Örtgården med hvitløk og persille)
5-7.5 dl vann
En halv håndfull fersk karse
Timian og pepper etter smak
1 ss hvetemel (valgfritt)
Tilbehør; flatbrød
Ha alt unntatt pepper, timian og karse i en gryte og kok opp. La det så koke mellom 30-45 minutter eller til alt er gjennomvarmt, kokt og vannet er kraftig redusert. På slutten av koketiden, ha i timian og pepper.
Hvis du føler at lapskausen er for tynn, tar du oppi den spiseskjeen med hvetemel for å tykne. Bare pass på at du rører den ut i litt vann (fra gryten) før du har den oppi, hvis ikke ender du opp med noen vemmelige melklumper i lapskausen.
Etter du har tatt gryta av varmen, har du i karsen. Så er det på tide å hogge inn.
No comments:
Post a Comment