Thursday 23 June 2016

Oppskrift; Rosmarin og hvitløks biscuits

Med Litha/sommersolverv i bakhodet, endte jeg opp med å bake rosmarin og hvitløks biscuits tidligere i dag. Her kommer oppskrifta.


Rosmarin og hvitløks biscuits
Cirka 3 dl hvetemel
1 ts bakepulver
1/2 ss sukker
1/2 ts salt
1/2 ts hvitløkspulver
1-2 ss rosmarin
2 ss olivenolje + ekstra til pensling
1,5 dl melk

Forvarm ovnen til 225 grader Celcius. Bland alt det tørre i en bolle. Ha deretter oppi olivenolje og melk, og rør. Hvis deigen er fått klissete/våt, ha i litt mer hvetemel. Ha noe hvetemel på benken, legg deigen over, strø på litt ekstra mel på toppen av deigen og press den til en flat sirkel cirka en centimeter tykk. Bruk en utstikker eller et glass med cirka 5 centimeter i diameter, og stikk ut så mange biscuits som mulig. Kna deigen/press flat/stikk ut mange nok ganger til en går tom for deig. Pensle toppen av biscuitsene med litt olivenolje og stek dem i cirka 12-16 minutter, eller til de er gyldne. Avkjøles til de er lunka.

No comments:

Post a Comment