Saturday, 11 February 2012

Ting til hunden

Jeg har ikke hund selv, men med flere hunder i familien, er jeg ofte på jakt etter hunderelaterte ting jeg kan kjøpe. Enten det er interiørting, ting til selve hunden eller noe annet.

Her er ihvertfall en liste (med linker) til noen ting som kanskje kunne passe til hunden.

Buster Cube fra AlphaDog (http://www.alphadog.no/produkt/lek-aktivitet/buster-cube-aktiviseringsleke-sort ). Passer for de hundene som trenger litt hodebry mens eierne er på jobb. Alle hunder trenger stimulans, ellers blir de "gale", akkurat som oss mennesker.

Pipeleke fra Smiling Frog Pets (http://www.etsy.com/listing/92305813/upcycled-denim-squeaky-dog-bone-can-be ). En miljøvennlig hundeleke.

Tag til å ha på halsbåndet fra Urban Puppy (http://www.etsy.com/listing/91989050/sterling-silver-dog-tag-addicted-to-love)

Et miljøvennlig halsbånd fra Cody's Creations (http://www.etsy.com/listing/71224811/1-inch-wide-hemp-dog-collar-with )

En charm å ha på halsbåndet til servicehunden (http://www.etsy.com/listing/63655163/i-love-my-service-dog-assistance-animal

Jeg er fullt klar over at flere av linkene er fra Etsy, men de kommer fra flere forskjellige selgere. Jeg har prøvd å vise et ørlite mangfold i hundeting og forskjellige behov.

No comments:

Post a Comment